søndag den 25. marts 2012

Original typografi fra 1934 i Madrid

Dagens post er fra et hus med lejligheder på calle Narváez, indviet i 1934.
Der absoult intet udefra som ville få en til at stoppe op, men i trappeopgangen er der en lille overraskelse: en (i alle henseende) original typografi der angiver hver etage.4 kommentarer:

 1. Hola Kászon!
  Esta tipografía que me descubres es genial... Sí, la he visto igual o muy parecida en otros edificios de los años 30 por la ciudad. Tengo que pasarme a mirar el interior del nº 34 de Narváez y a sacar fotos, por supuesto ;)
  Gracias y un saludo!

  SvarSlet
 2. Hola David, me alegra mucho que te haya gustado, sabía si hay alguien en Madrid que sabe apreciar la belleza en este sencillez serás tu. (y si hay otros probablemente están entre los seguidores de tus blogs espléndidos...)

  SvarSlet
 3. Spænende at det er originalt, dog ikke ligefrem en fryd for øjet :) Dog er det lækkert med en blog om Madrid, så man kan mindes tilbage på den fantastiske by.

  SvarSlet
 4. Hej Joseph, mange tak for at læse og kommentere bloggen!

  Det med æstetikken af typografien i denne post... tja du har nok ret i at det umiddelbart ikke er alt for kønt at se på (delvist fordi der er malet skødesløst hen over bogstaverne af metal...). Men præcist denne type bogstaver er karakteristiske for 30erne; og selv om det ikke er "høj-kunsthåndværk" er det interessant fordi det er så tidstypisk. For at se et par mere imponerende detaljer fra 30ernes Madrid prøv at dyrke den blog der hedder "Madrid Art Deco" i spalten til højre.

  Og vend tilbage også hertil til tider; der vil blive postet lidt af hvert...

  SvarSlet